Designed by: Alice Chatwick - 2015

  • logo
  • Unknown
  • 2009logosvp_zwart1
  • Facebook Social Icon
Viking
Viking is een van onze alleskunners. Hij is een heel betrouwbaar paard voor dressuur, springen, bosritten en voltige.
Brownie
Brownie is de pony van een van onze instructrice Lauranne. Brownie is een geschikte pony voor de meer gevorderde ruiter. Zowel dressuur en springen.
Bailey
Bailey is bijzonder door zijn kleur, en door zijn nieuwsgierige lieve karakter.
Flicka
Flicka is geweldig! Ze werkt elke dag met plezier voor de hele jonge kinderen. Ze springt goed en is ook heel lief in het bos. Op Flicka hebben al heeeeeel veel kinderen leren rijden.
Rebel
Rebel doet zijn naam eer aan, hij is stoer en beetje rebels, maar erg lief. Ook houdt hij van een lolletje en zet daarmee wel eens de les mee op stelten.
Muddy
Muddy zit graag onder de modder vandaar haar naam. Muddy heeft een sterk maar heel lief karakter. Ze is een fijne pony voor zowel de minder- als de meer gevorderde ruiter.
De Bonte
De Bonte is één van onze betrouwbaarste pony's. Ze doet het graag rustig aan en loopt nooit te hard :) Ook bij de voltige is ze erg lief.
Cotton Eye
Cotton Eye is de grootste vriend van Joe. Zij zijn al samen sinds hun eerste jaar. Cotton Eye is een lieve maar iets wat nerveuze pony. Hij is ook bijzonder omdat hij een maanoog heeft.
Roosje
Roosje is een pony die erg veel van eten houdt. Ze weet de voerkar van ver af te vinden :) Ook Roosje is één van onze alleskunners. Dressuur, springen, bosrit, voltige, gymkhana, ze kan het allemaal!
Ellie
Ellie is nog jong en moet daarom nog veel leren. Wel heeft ze een heel zacht karakter. Ze is ook heel mooi!
Tinklebells
Tinklebells is een hele lieve pony die het liefst hard loopt in de les, ze is altijd erg ijverig. Tinklebells heeft bij ons een keer een veulentje gehad.
Joe
Joe is de vriend van Cotton Eye. Joe is erg geliefd. Springt goed, en loopt goed dressuurmatig. Voor zowel de beginnende als de gevorderde ruiter.
Frodo
Ook Frodo is weer een alleskunner. Hij springt, dressuurt, doet gymkhana en ook voltige. In de omgang doet Frodo soms een beetje boos, hij doet dit uit onzekerheid. Als je zelf heel rustig blijft is hij dat ook.
Black
Black is een hele goeie pony, fijn te rijden en kan alles! Black heeft 1 goede vriend en dat is Etji. Black is een geboren voltige pony deed dit van het begin af aan erg goed. Hij gaat ook mee naar landelijke voltige wedstrijden.
Sjors
Sjors is oud, maar absoluut de beste, hij is ook weer één van onze gouden pony's.
Pierrot
Pierrot is bij ons geboren haar moeder is Black Jack. Ze wordt momenteel ingereden. Ze heeft een heel bijzonder vriendelijk karakter. Ze houdt erg van knuffelen en kroelen. Ze speelt graag met onze hond Shailo.
Sneezy
Sneezy is een pony uit de rij: "onmisbaar". Sneezy kan niet zonder Sjors en Sjors kan niet zonder Sneezy, ze zijn het liefst heel de dag samen.
Duke
Duke is ons voltige wedstrijd paard. Hij is een bijzondere kruising tussen een Haflinger en een nakomeling van de hengst Jazz. Hij heeft het beste van beiden meegekregen. Ook Duke is naar Europese- en Wereldkampioenschappen voor voltige geweest.
Toverbal
Toverbal doet zijn naam eer aan hij verandert per seizoen van kleur. Toverbal is erg betrouwbaar voor de aller kleinste ruitertjes.

Onze pony's en paarden: